Politika zasebnosti

Vaše podatke skrbno varujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Spletno mesto www.pesniskivrtovi.si upravlja družba Pesniški vrtovi d.o.o., Pertizanska c. 3, 2000 Maribor, Slovenija (v nadaljevanju upravljavec). Varnost vaših osebnih podatkov je za nas izjemno pomembna. Vse zbirke
osebnih podatkov zbiramo, beležimo, urejamo, shranjujemo ali izbrisujemo v skladu z ZAKONOM O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 94/2007) in v skladu s SPLOŠNO UREDBO O VARSTVU PODATKOV (v nadaljevanju GDPR).

Zakaj zbiramo vaše podatke?

Ko obiščete spletno stran www.pesniskivrtovi.si in po njej le brskate in prebirate vsebine, je obseg osebnih podatkov, ki jih dobimo od vas, omejen na anonimno identiteto vaše naprave (računalnika, telefona itd.)
in se beleži z določenimi piškotki.


Če na našem spletnem mestu izpolnite obrazec, kjer nam zaupate svoje podatke z namenom, da vas obvestimo o ponudbi, bomo te podatke uporabili izključno za namen komuniciranja o naši ponudbi. Vaši podatki bodo upravljani izključno znotraj družbe Pesniški vrtovi d.o.o. Družba Pesniški vrtovi d.o.o. prodaja lastne nepremičnine, ter razpolagamo z licenco št. 0202001990.

Katere podatke zbiramo ob prijavi na novice?

Podtaki, ki jih zabeležimo so:

Kako dolgo hranimo zbrane podatke?

Navedene podatke lahko upravljavec obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze, sicer pa le toliko časa, kolikor je nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani, tj. 2 leti, do odjave naročnika na e-novice, oziroma dokler upravljavec ne preneha s svojo dejavnostjo na trgu. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov.

Kako obdelujemo in uporabljamo zbrane podatke?

Za sprejemanje vaših podatkov uporabljamo vtičnik Contact Form 7, za pošiljanje e-novic pa aplikacijo mailchimp.com, kjer so vaši podatki shranjeni. Uporabljamo jih za pošiljanje e-novic in jih drugače ne obdelujemo. Ko e-sporočila na vaš naslov ne moremo dostaviti (če je vaš e-nabiralnik poln, če e-nabiralnik ne obstaja več ali če ste nam posredovali napačen e-naslov), vas izbrišemo iz baze.

Varovanje vaše zasebnosti

Družba Pesniški vrtovi d.o.o. zagotavlja vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost vaših podatkov. Prenos občutljivih osebnih in transakcijskih podatkov na spletni strani se izvaja v
varnem načinu s pomočjo protokola SSL (Secure Sockets Layer). Podatki se kodirajo z do 256 bitnim ključem, še preden zapustijo vaš brskalnik, in se na naš strežnik prenašajo v zaščiteni obliki. Sistem tako preprečuje, da bi kdo prestregel vaše osebne podatke.

Tudi po tem, ko ste nam prek spleta varno poslali svoje podatke, z njimi ravnamo skrbno. Dostop do njih imajo samo pooblaščeni sodelavci podjetja Pesniški vrtovi d. o. o. in samo za opravila, ki so nujno potrebna pri njihovem delu (pošiljanje ponudbe, služba za pomoč uporabnikom). Strežniki, na katerih so shranjeni vaši osebni podatki, so na varnem in zaščiteni

Varnost osebnih podatkov

Vaše pravice glede osebnih podatkov, ki ste jih posredovali, so zapisane v tretjem poglavju GDPR in obsegajo:

Pesniški vrtovi d.o.o.
Partizanska c. 3
2000 Maribor
Info@pesniskivrtovi.si
Na podlagi vaše zahteve vas bomo, pisno in v skladu z ustreznimi predpisi, obvestili, katere osebne podatke smo zbrali.

Ali te podatke delimo s kom in kdo ima vpogled vanje ?

Podatkov ne delimo in ne dovolimo vpogleda nikomur, ki ni v delovnem razmerju z upravljavcem, oziroma v kolikor na podlagi druge civilne pogodbe za upravljavca ne opravlja storitev, zaradi katerih je potreben vpogled v podatke (npr. zunanji sodelavci za marketing). Vaše podatke Hranimo izključno v družbi Pesniški vrtovi d.o.o., katera prodaja nepremičnine lastne izgradnje v stanovanjsko poslovnem kompleksu Pesniški vrtovi Pesnica in ki vas bo kontaktirala v zvezi z vašim povpraševanjem. Podatke bo pooblaščena nepremičninska družba uporabila izključno za namen komuniciranja o naši ponudbi.